Eksklusive VVS produkter

Vi tar sikkerhet på alvor


Varmt vann kan være farlig, spesielt for våre små. Det tar vi på alvor. Derfor har alle våre kraner innebygget justerbar skoldesperre. I tillegg har batteriet justerbar vannmengde.

Vedlikehold

For å beholde armaturenes blanke overflate må du fjerne såperester daglig med en fuktig klut. Unngå å bruke rengjøringsmidler som er etsende, syreholdige eller slipende, siden dette kan forårsake varige skader på forkromming, lakkering og forgylling. De fleste hånddusjer blir levert med antikalkfunksjon. Gni med hånden over de gummikledde vannhullene etter hver dusj for å fjerne kalkavleiringer. Rubitor har laget kvalitetsarmaturer i over 40 år. Ett- og to greps armaturene har keramisk tetting som gjør at blanderen holder tett i årevis. Vi gir derfor 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Ettgreps-armaturene har innebygget skoldesperre og mengdejustering. Alle komponenter som inngår i våre armaturer er laget i næringsmiddelgodkjente materialer.

Miljøøkonomi

For å spare miljø og økonomi er det viktig at man ikke bruker mer vann enn man trenger. Med Rubitor ettgreps armaturer kan man med enkle grep redusere vannmengden. Armaturene har trinnløs mengdebegrenser.

Norsk godkjenning

Rubitor armaturer selges gjennom faghandelen, derfor er Rubitor Mix2 armatur godkjent av SINTEF. Med Norsk godkjenning er man sikker på at armaturene tilfredstiller de strenge krav man i Norge har til kvalitet.

Enkel montering

Rubitor bruker Soft-pex tilførselsslanger med 3/8” mutter på alle sine armaturer. Disse er selvfølgelig også godkjent av SINTEF.

Mykstenging

Kan nå leveres med mykstengende innmat etter behov.

skoldesperre Illustrasjon
Skoldesperre
vannmengdejustering Illustrasjon
Vannmengdejustering
mykstenging Illustrasjon
Mykstenging

Armatur Sikkerhet Illustrasjon